Ando Brandbeveiliging

Blended Learning BHV basiscursus

Blended Learning BHV basiscursus is een combinatie van E-learning (online theorie programma) en een één daagse praktijkopleiding.

Het E-learning programma is een combinatie van tekst, foto’s, filmpjes en animaties. Je kunt kiezen om het programma te laten vertellen of om het al lezend te doorlopen.

Het E-learning programma bestaat uit de modulen:

Bij voldoende resultaat, na het maken van de 2 eindtoetsen, is men in het bezit van een toelatingscertificaat voor de BHV basis praktijkdag. Alleen cursisten die in het bezit zijn van dit certificaat worden toegelaten tot de BHV basis praktijkdag.

Deze BHV basis praktijkdag bieden wij aan op onze locatie in Oosterhout of bij u op locatie bij een kandidaten aantal van minimaal 8 personen. Op de 6 uur durende praktijkdag worden de praktische vaardigheden beoordeeld door Rijksgediplomeerde instructeurs. Tevens verifieert de instructeur tijdens de praktijkdag middels interactie met de cursisten en het stellen van controle vragen of de cursist inderdaad voldoende theoretisch is onderlegd (en dat dus niet iemand anders het online theorie-examen heeft gemaakt).

Bij voldoende resultaat voor de praktische vaardigheden zal de kandidaat aan het einde van de dag in het bezit zijn van het digitale gecertificeerde BHV diploma. Op deze wijze voldoet u als werkgever aan uw Arbo verplichtingen en is het werkverzuim minimaal.