Ando Brandbeveiliging

Algemene informatie Spraybrandblusser

De FireFox is een compacte schuimblusser (600 ml) die volgens de laatste innovaties op dit gebied geproduceerd is. De blusser is erg gebruiksvriendelijk en kan door jong en oud bediend worden.

Door de toevoeging van actieve middelen van Dupont® is het blusmiddel actiever en vele malen effectiever dan vergelijkbare spray schuimblussers. De unieke samenstelling van deze brandblusser zorgt ervoor dat u vaste, vloeibare en bakoliebranden kunt bestrijden. De blustijd bedraagt circa 30 seconden. Dat is ruim drie keer langer als een conventionele één kilo poederblusser. FireFox is  uitvoerig en neutraal getest door professionele brandweerlieden onder supervisie van Provectus Academy, onder verschillende condities en op verschillende materialen. Hieruit is gebleken dat het een zeer effectief product is om beginnende branden te bestrijden. De Firefox heeft geen nanometer en behoeft geen onderhoud. Dat alles maakt van de FireFox het ideale blusapparaat voor thuis, op het werk, in de zorg, op de camping en op vakantie.

De Firefox spraybrandblusser is getest op de brandklasse A, B en F en goedgekeurd door NCP (Nationaal Centrum voor Preventie) volgens de meest recente en allerlaatste normen.