Ando Brandbeveiliging

Algemene informatie Slanghaspel

De reden voor dit veelvuldig aanwezig product, is de continue stroom van water, waarmee een brand onder controle gehouden kan worden, totdat de brandweer arriveert. Dit is ook de reden dat alleen een slanghaspel, beschreven staat in de bouw verordening. De uitvoeringen verschillen van elkaar.

De ANDO slanghaspel is van Nederlands fabrikaat, waarbij de ervaring en materialen door de fabrikant zorgvuldig zijn uitgekozen om een duurzaam product te maken. Over het algemeen ondervinden wij bij deze slanghaspels weinig tot geen problemen.

In de meeste gevallen zijn deze door een kleine handeling snel en eenvoudig op te lossen. 

De ANDO slanghaspel zoals afgebeeld, is te leveren zowel in poeder coating versie als ook in RVS of aluminium, waarbij slangen gemonteerd zijn van 20, 25 of 30 meter. Naar gelang uw wensen, kunnen deze slanghaspels in diverse breedte maten en uitvoeringen geleverd worden.

Ook slanghaspel kasten, ter bescherming van de slanghaspel of voor een net afgewerkte wand, vindt u in ons pakket terug.

Naar normen van de ARBO, dienen slanghaspels wel afgezegeld te worden, uit voorzorg, ter preventie van de Legionella bacterie.

Verkrijgbaar zijn:

Bovenstaande slangenhaspels zijn ook in verschillende diameters te bestellen.